Conto kecap basa Turki

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Conto kecap basa Turki

Wilujeung enjing = günaydın Wilujeung sonten = iyi akşamlar Wilujeung wengi = iyi geceler Poé = gün Senen = pazartesi Salasa = salı Rebo = çarşamba Kemis = perşembe Jum'at = cuma Sabtu = cumartesi Minggu = pazar Basa Sunda = sundaca Jalmi Sunda = sundalı Nagara = ülke Pulo = ada Kota = şehir/il Aya = var euweuh = yok