Crash Team Racing

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan:Infobox CVG Citakan:Infobox CVGCitakan:Infobox CVG Crash Team Racing (クラッシュ バンディクー レーシング Kurasshu Bandikū Rēshingu?, Crash Bandicoot Racing) ィクーレーシング mangrupa kaulinan anu diterbitkeun ku Sony Computer Entertainment sarta dimekarkeun ku Dog bangor pikeun PlayStation . Kaulinan ieu dirilis di Amérika Kalér dina 30 Séptémber 1999, di Éropa dina 19 Oktober 1999, sarta di Japan on 16 Désémber 1999 .

Tumbu éksternal[édit | édit sumber]

rujukan[édit | édit sumber]