Curug Maribaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan:Infobox Waterfall Maribaya téh wewengkon wisata anu kasohor mandi cinyusu panas alam na. Tapi dina momen ieu pangalusna dipikawanoh teh curug di sababaraha tempat di lokasi ieu.

Naon ogé metot nyaéta sasak curug ieu dipasang dina éta. Sangkan bisa ningali langsung ka curug handap katuhu dina luhureun éta.

HTM Maribaya[édit | édit sumber]

Tiket asup/jalma : Rp. 3.250 mobil: Rp. 3.000 tiket parkir mobil : Rp. 2000

harga tiket taman hutan raya Juanda lawang jalma : Rp. 7.500 asuransi : Rp. 1000