Daftar Presenter TelkomVision 2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Indonesia.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

Berikut Ini Merupakan Presenter TelkomVision 2.

Presenter[édit | édit sumber]

  • Desi Anwar
  • Prabu Siliwangi
  • Alfito Déannova Gintings

Pembawa Acara[édit | édit sumber]

  • Budi Pamungkas
  • Bayu Syahputra

Presenter Dialog[édit | édit sumber]

  • Pangeran Punce
  • Putri Andriani

Penyiar[édit | édit sumber]

  • Prabowo Subianto

Mantan[édit | édit sumber]

Presenter[édit | édit sumber]

Pembawa Acara[édit | édit sumber]

  • Boy Miliam
  • Rafi Ahmad
  • Olga Syahputra

Presenter Dialog[édit | édit sumber]

  • Eko DJ (Ditutup 2017)