Dakota Johnson

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dakota Johnson
Dakota Johson, 2018
GumelarDakota Mayi Johnson
4 Oktober 1989 (1989-10-04) (yuswa 30)
Austin, Texas, A.S.
PagawéanAktris, model
Taun aktip1999–ayeuna
KolotnaDon Johnson
Melanie Griffith
Kulawarga

Dakota Mayi Johnson (gumelar 4 Oktober 1989; umur 30 taun)[1] mangrupa aktris Amérika sareng modél anu putri ti Melanie Griffith sareng Don Johnson. Saenggeus lulus SMA, anjeunna balik deui ka lakonan ku maén peran dina pilem The Social Network (2010), Beastly (2011), 21 Jump Street (2012), Need for Speed (2014) jeung Ben and Kate (2012–2013).

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Dakota Johnson: Biography". TVGuide.com. Diakses tanggal September 2, 2013. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan