Daptar nagara dumasar populasi (grafis)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Artikel ngeunaan daptar nagara dumasar kana jumlah pendudukna sacara grafik, estimasi taun 2005. Keur nu leuwih jelas, daptar dina versi non-grapik, kaasup catetan jeung rujukan, tempo Daptar nagara dumasar kana jumlah penduduk. Keur daptar dumasar kana buana, tempo Daptar kontinen dumasar kana jumlah penduduk

Dina grapik di handap, dunya dina warna ungu, kontinen hejo, nagara coklat jeung wilayahna hejo.

Leuwih ti 500 juta[édit | édit sumber]

Antara 50 nepi ka 500 juta[édit | édit sumber]

Antara 10 nepi ka 50 juta[édit | édit sumber]

Antara 1 nepi ka 10 juta[édit | édit sumber]

Kurang ti 1 juta[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Wikipedia Basa Inggris, Juli 2006.

Tempo oge[édit | édit sumber]

Dunya Daptar nagara katut réngkingna *Kaasup peta
Géografi

Démografi  

Ékonomi

Politics

Émisi

Konsumsi