Daptar paguron luhur nagri di Indonésia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Daftar di handap ieu ngarupakeun daftar paguron luhur nagri di Indonésia, nu dibina ku Departemen Pendidikan Nasional. Daftar ieu henteu ngawengku paguron luhur kaagamaan nu dibina ku Departemen Agama sarta paguron luhur kedinesan anu dikokolakeun ku Departemen/Kementerian atawa Lembaga Pamaréntahan Non Departemén séjénna.

Luyu jeung Undang-undang Nomer 20 Taun 2003 ngeunaan Sistem Atikan Nasional, paguron luhur bisa mangrupa Universitas, Institut, Sakola Luhur, Politéknik, atawa Akademi.

Sumatera[édit | édit sumber]

Nanggroe Aceh Darussalam[édit | édit sumber]

Sumatera Kalér[édit | édit sumber]

Sumatera Kulon[édit | édit sumber]

Riau[édit | édit sumber]

Jambi[édit | édit sumber]

Bengkulu[édit | édit sumber]

Sumatera Kidul[édit | édit sumber]

Lampung[édit | édit sumber]

Jawa[édit | édit sumber]

Banten[édit | édit sumber]

DKI Jakarta[édit | édit sumber]

Jawa Kulon[édit | édit sumber]

Jawa Tengah[édit | édit sumber]

DI Yogyakarta[édit | édit sumber]

Jawa Wétan[édit | édit sumber]

Bali jeung Nusa Tenggara[édit | édit sumber]

Bali[édit | édit sumber]

Nusa Tenggara Kulon[édit | édit sumber]

Nusa Tenggara Wétan[édit | édit sumber]

Kalimantan[édit | édit sumber]

Kalimantan Kulon[édit | édit sumber]

Kalimantan Tengah[édit | édit sumber]

Kalimantan Kidul[édit | édit sumber]

Kalimantan Wétan[édit | édit sumber]

Sulawesi[édit | édit sumber]

Sulawesi Kalér[édit | édit sumber]

Gorontalo[édit | édit sumber]

Sulawesi Tengah[édit | édit sumber]

Sulawesi Kidul[édit | édit sumber]

Sulawesi Tenggara[édit | édit sumber]

Maluku dan Papua[édit | édit sumber]

Maluku[édit | édit sumber]

Maluku Kalér[édit | édit sumber]

Irian Jaya Kulon jeung Papua[édit | édit sumber]