Data strobe encoding

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Data strobe encoding jeung recovered clock

Data strobe encoding (atawa D/S encoding) nyaeta hiji pola nyandikeun keur ngirimkeun data dina sirkuit digital. D/S encoding make dua jalur sinyal (contona kawat-kawat dina kabel atawa jalur dina printed circuit board), Data jeung Strobe. Boga pasipatan yen Data atawa Strobe robah ajen logisna dina hiji siklus clock, tapi tara duanana. Hal ieu ngagampangkeun clock recovery kalayan toleransi jitter nu hade ku jalan nga-XOR-keun dua ajen jalur sinyal.

Data strobe encoding munggaran dipake dina Standar IEEE 1355 tur dipake dina jalur sinyal dina SpaceWire jeung IEEE 1394 (katelah oge sistim FireWire 400).

Gray code nyaeta kode sejenna nu sok ngarobah hiji ajen logis, tapi tara leuwih ti hiji.Citakan:Com-stub