Data strobe encoding

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Data strobe encoding jeung recovered clock

Data strobe encoding (atawa D/S encoding) nyaéta hiji pola nyandikeun keur ngirimkeun data dina sirkuit digital. D/S encoding maké dua jalur sinyal (contona kawat-kawat dina kabel atawa jalur dina printed circuit board), Data jeung Strobe. Boga pasipatan yén Data atawa Strobe robah ajén logisna dina hiji siklus clock, tapi tara duanana. Hal ieu ngagampangkeun clock recovery kalayan toleransi jitter nu hadé ku jalan nga-XOR-keun dua ajén jalur sinyal.

Data strobe encoding munggaran dipaké dina Standar IEEE 1355 tur dipaké dina jalur sinyal dina SpaceWire jeung IEEE 1394 (katelah ogé sistim FireWire 400).

Gray code nyaéta kode séjénna nu sok ngarobah hiji ajén logis, tapi tara leuwih ti hiji.


Citakan:Com-stub