De'Ranch Lémbang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuda mangrupa salasahiji fasilitas keur jalan-jalan di De'Ranch

De' Ranch Lembang nyaéta salasahiji tempat wisata ala cowboy Amerika anu aya di Lembang.[1] De Ranch Lembang nyipta konsep wisata anu unik. unggal wisatawan bisa ngagunakeun kuda pikeun jalan-jalanna.[1] Lian ti éta unggal wisatawan bisa nyewa rupa-rupa kalengkepan cowboy, kayaning baju cowboy, sapatu cowboy, jrrd.[1] Tempat-tempat anu aya di De'Ranch di antarana peternnakan sapi, peternakan kuda, perkebunan, padang rumput, jrrd.[1]

Lokasi[édit | édit sumber]

Lokasi De'Ranch Lembang perenahna aya di Jln. Maribaya no. 17 Lembang, Bandung.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d "Fasilitas dan Harga Tiket Masuk De Ranch Lembang Bandung". Wisata Lembang Bandung. http://www.wisatalembangbandung.com/2015/06/fasilitas-dan-harga-tiket-masuk-de-ranch-lembang-bandung.html. Diakses pada 2018-01-18 
  2. "De'Ranch Lembang". deranchlembang.com (dalam en-US). Diakses tanggal 2018-01-18.