Denouement

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Denounement asal tina bahassa Prancis.[1] Dina drama anu disebut denounement téh nyaéta adegan pungkasan, boh dina komédi boh dina tragedi; tungtung kajadian carita, rupaning rasiah geus kabuka, ku hianat geus katohyan, atawa pacéngkadan alatan salah paham geus lubar Jsté.[1] Nilik wangenan kitu, aya alusna upama dina sastra Sunda di paké istilah pungkasan, atawa pungkasan carita.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c Prof. Dr. Iskandarwassid, M.pd. (2016). Kamus istilah sastra sunda. Bandung: Geger Sunten. pp. 43–44.