Djenar Maesa Ayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Djenar Maesa Ayu, nyaéta salah sahiji sutradara jeung aktris ti era 1970-an, anjeuna ngagaduhan landian Nai, mangrupa putra di pasangan Sjuman Djaja jeung Tutie Kira. taun 1973 anjeuna nikah sareng Edi Widjaya. Anjeuna pernah menangkeun khatulistiwa Literary Award di taun 2004, salian ti éta anjeuna ogé osok nulis novel jeung carpon. cenah, Ayu diajar nulis sareng sastrawan Sutardji Calzoum Bachri, Budi Darma, jeung Seno Gumira Ajidarma.[1]

Karya-Karya nu Dihasilkeun[édit | édit sumber]

Mereka Bilang saya Monyet ( 2001 ), Jangan Main-Main (2003), Cerita Pendek Tentang Cerita Pendek ( 2006)[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Nyoman Kuta Ratna (2018). Ensiklopedia 2000 entri Istilah, Biografi, Karya, Metode, dan Teori Sastra. pustaka pelajar.