Donny Imam Priambodo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Donny Imam Priambodo hiji pulitikus Indonésia.

Kahirupan pribadi[édit | édit sumber]

Donny Imam Priambodo ngamimitian karirna dina widang téknologi. Ayeuna ieu manéhna dilayanan salaku Présidén Diréktur PT Arda Indonesia jeung PT. CMI Téknologi, Bandung. Lalaki ti Jombang téh kungsi jadi Wakil Ketua Regional Hubungan of Agénsi nu Unggul Pemilu (Bapillu) Partéi Golkar di 2009. Dina periode karya 2014-2019 Donny diuk dina Komisi XI, nu oversees keuangan, tata tumuwuhna jeung bank.[1][2][3]

Donny Imam Priambodo kungsi nulis buku: Ngawasan Finansial, Perbankan, sarta Pangwangunan Ékonomi Nasional: Catetan jeung Pamanggih Senayan diterbitkeun ku RMBooks 2018 jeung Kandel 228 kaca.[4]

Travel Pulitik[édit | édit sumber]

Donny Imam Priambodo ieu caleg DPR RI 2009 jumlah Serial 4 DPPPg Distrik panwaslu Jawa Tengah III. Jeung Hasil Pangluhurna Sora Ka 2 (2009). Manéhna kungsi jadi Wakil Ketua Regional Hubungan of Agénsi nu Unggul Pemilu (Bapillu) Partéi Golkar di 2009.

Sikap Pulitik[édit | édit sumber]

BILL Remisi Pajeg (Pajeg Pangampunan)[édit | édit sumber]

April 12, 2016 - Donny ceuk nu nepi ka pébruari 2016, ditampa ti pajeg anu anyar ka 9% jadi eta perlu kebjakan jadi dana mancanagara kana nagara. Nasdem dibewarakeun satuju jeung BILL dina Pajeg pangampunan sarta bisa dibahas ka tingkat saterusna. Donny diusulkeun yén remisi pajeg jeung pajeg reformasi ngajalankeun babarengan jadi yén pangaruh ieu ngarasa leuwih jero. Samentara éta, Pamaréntah ogé perlu pikeun ngajaga kaayaan nu kaayaan pulitik pikeun ngarojong remisi pajeg.

BILL KPK 2015[édit | édit sumber]

Dina tanggal 6 oktober 2015 - Donny Priambodo ngajukeun ngagunakeun hak inisiatif DPR dina parobahan dina Hukum Jumlah 30 Taun 2002 ngeunaan Komisi pikeun Ngabasmi Tindakan Pidana Korupsi kaasup dina Prolegnas 2015.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. RI, Setjen DPR. "Anggota DPR RI - Dewan Perwakilan Rakyat". www.dpr.go.id (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2018-10-04. 
  2. "Detail Anggota". www.fraksinasdem.org (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2018-10-04. 
  3. "Donny Imam Priambodo" (dalam bahasa id-ID). tirto.id. https://tirto.id/m/donny-imam-priambodo-NL. Diakses pada 2018-10-04 
  4. 1973-, Priambodo, Donny Imam. Mengawal keuangan, perbankan, dan pembangunan ekonomi nasional : sebuah catatan dan gagasan dari Senayan. Jakarta Selatan. ISBN 9786027936935. OCLC 1050133461. 

Tumbu Luar[édit | édit sumber]