Dragan Đokanović

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dr Dragan Đokanović

Dragan Đokanović (Serbia Sirilik: Драган Ђокановић) nyaéta pulitikus Serb (Partéi Démokratik Federalists), dokter, olahragawan jeung salah sahiji lalaki nu pang populerna di sajarah Bosnia jeung Hérzégovina ku panalungtikan The Massachusetts Institute of Technology.[1][2][3]

Réferénsi[édit | édit sumber]