Edmond Debeaumarché

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Edmond Debéaumarché nyaéta pahlawan perlawanan nu salila Perang Dunia Kadua.

Tributes jeung posterity[édit | édit sumber]

  • Pamakaman Nya ieu diayakeun di Paris dina palataran tina Invalides.
  • A kuadrat dingaranan ti namina di Dijon.
  • A jalan dingaranan ti namina di Mantes-la-Ville.
  • Komitmen Nya dipapag ku medarkeun hiji cap commemorative di Sasaruaan-Na.
  • A panutup poé kahiji illustrated di ngaranna dikaluarkeun 26 Maret 1960.