Eric W. Weisstein

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Eric W. Weisstein
Lahir18 Maret 1969 (1969-03-18) (yuswa 53)
Bloomington, Indiana
KawarganagaraanAmérika Sarikat
WidangAstronomi kaplanétan, fisika, matematika
InstitusiWolfram Research
Alma materUniversitas Cornell (BA), Institut Teknologi California (MS jeung PhD)
Pangaping doktoralDewey Muhleman
Dipikawanoh lantaranMathWorld, ScienceWorld, CRC Concise Encyclopedia of Mathematics

Eric Wolfgang Weisstein (gumelar 18 Maret 1969) nyaéta énsiklopédiwan anu nyiptakeun tur ngokolakeun MathWorld jeung Eric Weisstein's World of Science (ScienceWorld). Anjeunna mangrupa panulis CRC Concise Encyclopedia of Mathematics. Kiwari, anjeunna gawé di Wolfram Research, Inc.

Catetan suku[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tutumbu kaluar[édit | édit sumber]

Énsiklopédia
Réngsé
Keur dimekarkeun
Persondata
NAME Weisstein, Eric W.
ALTERNATIVE NAMES
SHORT DESCRIPTION American mathematician
DATE OF BIRTH March 18, 1969
PLACE OF BIRTH Bloomington, Indiana
DATE OF DEATH
PLACE OF DEATH