Bukti

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Evidence)
Jump to navigation Jump to search

Bukti nyaéta,

Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

See also: Law, Affidavit, Circumstantial evidence, Corroborating evidence, Rebuttal, chain of custody, Forensic evidence


Evidence is also the enlightenment file-manager for Linux.


Evidence is also the title of a science fiction short story by Isaac Asimov. See: Evidence (Asimov).


Nulis.jpg