Féderal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Féderal nyaéta kecap sipat (adjéktif) tina Féderasi. Biasana kecap ieu nujul kana pamaréntahan puseur atawa pamaréntahan hambalan nasional.

Contona: