Féderal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Féderal nyaéta kecap sipat (adjéktif) tina Féderasi. Biasana kecap ieu nujul kana pamaréntahan puseur atawa pamaréntahan hambalan nasional.

Contona: