Féderal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Féderal nyaéta kecap sipat (adjéktif) tina Féderasi. Biasana kecap ieu nujul kana pamaréntahan puseur atawa pamaréntahan hambalan nasional.

Contona: