Féderal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Féderal nyaéta kecap sipat (adjéktif) tina Féderasi. Biasana kecap ieu nujul kana pamaréntahan puseur atawa pamaréntahan hambalan nasional.

Contona: