Flu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Flu, atawa influénza, nyaéta infeksi virus dina pernafasan. Influnéza datangna ujug - ujug , lumangsungna salila 7 nepi 10 poe , jeng biasana lengit ujug - ujug. Kalobaan jalmi cageur sagemblengna. Ngan, jang kolot, orok, jeung jalmi anu imunitasna lemah, flu bisa ngadatangkeun kaayaan anu leuwih parah malah bisa ngakibatkeun kamaotan ku sabab komplikasi. [1]

  1. "Penyakit Flu (Influenza): Obat, Gejala, dll. • Hello Sehat" (dalam bahasa id-ID). Hello Sehat. https://hellosehat.com/penyakit/flu-influenza/. Diakses pada 2017-10-20