Freestyle Script

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Freestyle Script

Font Freestyle Script nyaéta dirancang ku Martin Wait di 1981. Vérsi kandel ti Freestyle Script éta dirancang taun 1986. Adobe, ITC jeung Letraset nyaéta penerbit ti Freestyle Script. Ieu sakumna mibanda 4 versi: Regular, Bold, SH Reg Alt, jeung SB Reg Alt.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Freestyle Script Font Family". Fonts.com. Diakses tanggal 14 Desember 2017.