Fungsi délta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Fungsi délta bisa boga harti:

  • Fungsi délta dirac,
  • Délta kronecker,

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of Theory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993