Furry fandom

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kostum "fursuit", anu ngagambarkeun karakter masing-masing tina furry

Furry fandom mangrupa salah sahiji subkultur anu ngabahas karaktér héwan antropomorfis, nyaéta héwan anu ngagaduhan sifat sapertos manusa, sapertos kapinteran, kamampu dina jalan nganggo dua suku, nganggo acuk, tur sababaraha kamampu anu tiasa diciptakeun ti anu ngadamel karakterna. Umumna, jalma anu ngagaduhan minat sareng beraktivitas dina subkultur ieu dikenal ku istilah furries.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. "FURRY FANDOM INFOCENTER: Information About Furries and Furry Fandom". www.furryfandom.info. Diakses tanggal 2019-10-19.