Gambar:Gedung Sate Bandung.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(1.984 × 1.173 piksel, ukuran koropak: 1.017 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna[édit]

Pedaran
English: Gedung Sate Bandung, West Java Governor office.
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Gunawan Kartapranata
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
Anjeun bisa milih lisénsi nu cocog.
Versi lainnya

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari16 Méi 2010 17.30'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 16 Méi 2010 17.301.984 × 1.173 (1.017 KB)GunkartaLess saturation
16 Méi 2010 17.23'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 16 Méi 2010 17.231.984 × 1.173 (1,04 MB)Gunkarta{{Information |Description={{en|1=Gedung Sate Bandung, West Java Governor office.}} |Source={{own}} |Author=Gunkarta Gunawan Kartapranata |Date=2009-08-20 |Permission= |other_versions= }} Category:Buildings in Bandung [[Category:Ged

Kaca ieu 2 numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Métadata