Gambar:Jakarta utara.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(1.169 × 1.204 piksel, ukuran koropak: 145 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna[édit]

Pedaran
English: City (Kota Administrasi) of North Jakarta, divided into several Subdistricts (Kecamatan)
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Rochelimit

Lisénsi[édit]

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
Anjeun bisa milih lisénsi nu cocog.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari30 Januari 2010 17.14'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 30 Januari 2010 17.141.169 × 1.204 (145 KB)Rochelimit{{Information |Description={{en|1=City (Kota Administrasi) of North Jakarta, divided into several Subdistricts (Kecamatan)}} |Source={{own}} |Author=Rochelimit |Date=2010-01-30 |Permission= |other_versions= }} Category:Jakarta

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: