Gambar:Leopard Cat Tennoji.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(1.000 × 1.000 piksel, ukuran koropak: 301 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

ja:ベンガルヤマネコ

en:Leopard Cat

Ringkesna

Pedaran
English: Bengal wild cat of Tennoji Zoo.
天王寺動物園ベンガルヤマネコ
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Kuribo

Lisénsi

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari3 Januari 2008 14.24'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 3 Januari 2008 14.241.000 × 1.000 (301 KB)Kuribo{{Information |Description=ja:天王寺動物園ja:ベンガルヤマネコ。 |Source=own work |Date=2008-01-03 |Author=Kuribo }}

Ieu berkas dipaké ku kaca di handap:

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata