Gambar:Macaque Eating Ice Cream.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Macaque_Eating_Ice_Cream.jpg(512 × 548 piksel, ukuran koropak: 33 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.


Ringkesna[édit]

Pedaran
Deutsch: Ein Javaneraffe am Khmer-Heiligtum Prang Sam Yod in der thailändischen Stadt Lopburi beim Verzehr eines Speiseeis.
English: A Crab-eating Macaque at the Khmer sanctuary Prang Sam Yod in Lopburi, Thailand, eating ice-cream.
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Ahoerstemeier
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)

GFDL

Lisénsi[édit]

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.

File history (en.wikipedia.org)[édit]

  • (Delete all revisions of this file) (cur) 01:34, 21 February 2004 . . Ahoerstemeier (Talk | contribs | block) . . 512×548 (34,160 bytes) (Larger version)
  • (del) (rev) 01:53, 20 January 2004 . . Ahoerstemeier (Talk | contribs | block) . . 200×196 (6,446 bytes) (Crab-Eating Makaque)

Log pengunggahan asli[édit]

date/time username resolution size edit summary
03:26, 18 April 2005 User:LeaMaimone 512×548 33 KB

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari6 Pébruari 2008 14.05'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 6 Pébruari 2008 14.05512 × 548 (33 KB)BetacommandBotmove approved by: User:ChristianBier This image was moved from Image:Crab Eating Macaque.jpg == Summary == {{Information |Description= {{de|Ein Javaneraffe am Khmer-Heiligtum Prang Sam Yod in der thail

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: