Garam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dina kimia, uyah nétral sanyawa nu pH na kira-kira 7.

Uyah bisa ogé hartosna:

  • Uyah dapur, dipaké salaku bungbu jeung pangawét pangan
  • Natrium klorida, bahan atah utama uyah
  • Uyah (kriptografi), hiji initialization vector cipher block
  • Bisa ogé nujul ka unggal harti ganda salting