Gaya Katujuh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gaya Katujuh (basa Inggris: Seventh Posture) numutkeun tarjamah The Perfumed Garden-na Sir Richard Francis Burton mah nyaéta hiji posisi sanggama nu teu ilahar, nu henteu dijelaskeun dina buku padoman sanggama klasik liana. Pasangan nu nampa, sare dina sagigireun pasanganana. Pasangan nu ngasupkeun nyanghareupan panarima, nyangagang dina luhureun suku béh handapna panarima, tur ngangkat suku hijina deui, diteundeun dina lipetan siku béh jero atawa luhureun taktakna. Sok sanajan sababaraha rujukan nerangkeun yén posisi ieu téh leuwih mangrupa "keur akrobat tur ulah dianggap serieus,"[1], keur sawatara jalma mah hal ieu téh karasa ngeunaheun oge, hususna nalika kakandungan.[rujukan?]

References[édit | édit sumber]

  1. Hooper, Anne J., "Anne Hooper's Kama Sutra". DK Publishing. 1st ed., 1998. ISBN 1-56458-649-9, 160 pages.