GTV (Indonesia)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Global TV)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

GTV nyaéta Global TV lokal stasion TV di Indonésia.


Nulis.jpg