Guillermo Lasso

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Guillermo Lasso Mendoza, lahir 16 November 1955 di Guayaquil, parantos janten Présidén Républik Ékuador ti 24 Méi 2021.