Gunung Singa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gunung Singa letakna di daerah Soreang, sisieun Gunung Sadu. Sabenerna mah Gunung Singa téh lain gunung, lantaran ukuranna nu alit, Gunung Singa leuwih tepatna mah disebut bukit, Gunung Singa ngagaduhan tingkat kemiringan nu rada ngabahayakeun, bentukna siga Piramida (kerucut) nu mangrupa tangtangan jang pendaki. Gunung Singa tinggina 1.100 mdpl-an. Jalur pendakian nu dilewatan jelas jeung terbuka dimulai ti jalur kebon warga, ateul-ateulan di kebon bambu, ngos-ngosan di tanjakan.[1]


Rujukan[édit | édit sumber]


  1. "Gunung Singa Soreang Kabupaten Bandung". Gunung Singa Soreang Kabupaten Bandung. Diakses tanggal 2019-02-16.