Guratmangsa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Guratmangsa kumembangna jagat raya.

Guratmangsa, linimasa atawa gariswanci téh hiji répresentasi kronologis runtuyan kajadian atawa jadwal aktivitas. Guratmangsa bisa dijieun dumasar jaman, abad, taun, bulan, minggu, poé, jeung deuih jam nu panjangna varéatif. Dina guratmangsa, nyangkaruk titik-titik nu ngawakilan kajadian-kajadian penting.

Tutumbu luar[édit | édit sumber]