Hépatitis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Hépatitis atawa Radang Ati bisa dihartikeun minangka hiji prosés radangna nu larap di sél-sél ati. Sacara obyéktif, ayana hépatitis dibuktikeun ngaliwatan biopsi jaringan ati.

Sabab Hépatitis[édit | édit sumber]

Sabab hépatitis teu saeutik