Hans Fallada

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hans Fallada' (lahir 21 Juli 1893 jeung tilar 5 Fébruari 1947) lahir kalawan ngaran Rudolf Wilhelm Adolf Ditzen, nyaéta panulis Jérman nu pangpunjullna dina jenis tulisan fiksi abad ka-20.[1][2] Anjeunna meunang kasuksésan dina karya sastra dina taun 1931 ku buku Bauern, Bonzen, und Bomben.[3]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Start". www.fallada.de (dalam en-US). Diakses tanggal 2019-06-10. 
  2. "Hans Fallada Door Ideas". www.iscareyou.com. Diakses tanggal 2019-06-10. 
  3. "Hans Fallada | German author". Encyclopedia Britannica. Diakses tanggal 2019-06-10.