Hardee's

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hardee urang jeung Amérika kadaharan adi nu dimimitian dina 1960. Éta utamana di nagara bagian Midwestern tina Amérika Sarikat. Toko ngajual keureut hayam, Frites sarta hamburgers. Wilbur Hardee nyaéta pangadeg Hardee urang.