Hardwell

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hardwell

Robert Van de Corput (Wedal 7 Januari 1988 di Breda,Walanda ),dipikawanoh sareng Hardwell,nyaéta Produser musik sareng DJ dunia. Hardwell di pilih jadi DJ nomer #1 2014 di dunia ku DJ Magazine, Dina taun 2013 ogé Hardwell janten DJ nomer #1 di dunia.

Kahirupan Pribadi[édit | édit sumber]

Robbert van de Corput wedal dina ping 7 Januari 1988 di Breda,Belanda,di manten manéhna digedéan oge. Anjeunna mimiti diajar piano klasik wanci umurna opat taunsarta DJ sabot manéhna umurna 12. Corput mimiti terinspirasi kanggo barobah kaayaan saurang DJ dina umur 11 sanggeus nongton hiji pilem dokumenter ngeunaan DJ di MTV Belanda. Dina umur 13,manéhna nandatanganan kontrak kalawan méré k dagang rekaman kahijina sarta dina umur 14,manéhna mimiti DJING di klub-klub terkemuka di Belanda. Nanging,kolotna kedah pendamping margi manéhna henteu diidinan lebet ka klub dina umur anom. Minangka saurang anak,manéhna kadaptar di sakola anu berorientasi musik sarta Rock Academy. Tilu sasih ka Rock Academy,manéhna dibongbolongankeun kanggo eureun sarta ngudag karir di musik geura-giru. Anjeunna sering dikutip sasama Breda awit,Tiësto,minangka inspirasi sarta mentor pangbadagna na.

Karir Musik[édit | édit sumber]

Debut remixing Hardwell dongkap dina taun2003 sabot versi na The Underdog Project " Summer jam 2003 " asup klub,mangka 2007 mendak anjeunna remixing techno stadium act Scooter ( " Lass Uns Tanzen " ) sarta berkolaborasi kalawan sasama DJ Gréatski di musik " Never Know Love " nanging éta henteu dugi dua taunsaterusna sabot Hardwell meunang pangakuan dina taun2009 kanggo bajoan na " Show Me Love vs Be " . Lagu ieu téh Mashup ti Robin S. " Show Me Love " sarta Lagu instrumental " Be " ku Steve Angello & Laidback Luke.

Dina taun2010,Hardwell nyieun méré k dagang rekaman sorangan,Revéaled Recordings. Geura-giru sanggeus peluncuran,Hardwell mimiti rilis Hardwell Present Revéaled 1 albeum kompilasi anu dirilis saban taunna anu mintonkeun sababaraha Lagu pangbadagna méré k dagang tauneta. 

Dina sasih Maret 2011,Hardwell meluncurkeun na acara radio sorangan sarta podcast, Hardwell On Air. Perkawis ieu kanggo disiarkeun di sagala rupa stasiun radio internasional. sajaba ti eta,podcast mibanda tempat di itunes ' Top 10 Podcast di sababaraha nagara. tunggal Kolaborasinya kalawan Tiësto, " Zero 76," nyaéta salah sahiji trek klub pangbadagna taunéta sarta kahiji tunggal kanggo grafik di # 1 dina Béatport Chart. Jabi sababaraha hits sanes anu dirilis ku Hardwell dina taun2011,kaasup " Encoded " sarta " Cobra," Hardwell lebet Top 100 DJ jajak pamadegan taunan DJ Magazine di # 24.

Dina taun2012,Lagu pangbadagna Hardwell nyaéta solo-original anu dipikawanoh minangka " Spaceman " ,anu atos ningali langkung set,bootlegs,sarta remix batan rilis kawitna. Dina sasih Juli taunanu sami,manéhna neruskeun kanggo maju di panggung utami Tomorrowland. Dina Maret 2014,kinerja nyepeng langkung ti 21 juta tampilan di Youtube sarta mangrupa live DJ anu nu mawi loba ditonton ditetepkeun di loka salila langkung ti sataun. Perkawis ieu katelahna ku loba jalmi minangka pesaing kanggo set nyongcolang taunieu. Sareng artis sanes sepertos Alesso,Nicky Romero sarta R3hab,Hardwell namina seniman EDM kanggo nongton dina taun2012 ku MTV. manéhna saterusna ditempatkeun di # 6 dina Top 100 DJ jajak pamadegan taunan DJ Magazine kanggo 2012.