Alihan ganda

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 16 Pébruari 2020 16.26. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Ieu kaca ngabéréndélkeun kaca-kaca alihan ka kaca alihan lianna. Unggal baris ngandung tutumbu ka alihan kahiji jeung kadua, ogé tujul alihan kadua anu biasana tujul kaca anu "bener", anu sakuduna dituju ku alihan kahiji. Ëntri nu dicorét geus diropéa.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #3.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Ewe (édit) →‎ Sanggama →‎ Jalangan
  2. Pamaké:محمد شعیب (édit) →‎ Pamaké:Yethrosh →‎ ur:User talk:محمد شعیب
  3. Obrolan pamaké:محمد شعیب (édit) →‎ Obrolan pamaké:Yethrosh →‎ ur:User talk:محمد شعیب

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).