Daptar berkas duplikat.

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ieu téh daptar berkas nu mana vérsi panganyarna tina éta berkas mangrupa duplikat tina vérsi panganyarna ti sawatara berkas lian. Ngan berkas lokal nu dianggap mah.

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 10 Juli 2020 19.40. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Kaca ieu kosong.