Kaca nu boga tumbu ka Hukum Zipf-Mandelbrot

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anu nutumbu ka dieu      
Saringan sumputkeun transklusi | sumputkeun tutumbu | sumputkeun pangalihan

Kaca di handap ieu numbu ka Hukum Zipf-Mandelbrot:

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).