Info akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lihat informasi akun
Émbaran akun global
  • Nama pengguna: Globaladjustments
  • Kadaptar: 23 Agustus 2016 09.24 (5 taun kaliwat)
  • Jumlah sakabéh éditan: 4
  • Jumlah akun terkait: 5
Béréndélan akun lokal
Wiki lokalKawengku diCaraDipeungpeukJumlah éditanKelompok
commons.wikimedia.org23 Agustus 2016 09.44dijieun nalika login(?)1
en.wikipedia.org23 Agustus 2016 09.24akun anyar(?)Diblokir selamanya.
Alesan: {{uw-spamublock}} <!-- Promotional username, promotional edits -->
  • editing (keseluruhan situs)
  • nyieun akun ditumpurkeun
3
login.wikimedia.org23 Agustus 2016 09.24dijieun nalika login(?)0
www.mediawiki.org23 Agustus 2016 09.24dijieun nalika login(?)0
meta.wikimedia.org23 Agustus 2016 09.24dijieun nalika login(?)0