Info akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lihat informasi akun
Émbaran akun global
  • Nama pengguna: Trizek (WMF)
  • Kadaptar: 21 Méi 2015 15.06 (5 taun kaliwat)
  • Jumlah sakabéh éditan: 17.172
  • Jumlah akun terkait: 484
  • Kelompok global: Global Flow creators
Béréndélan akun lokal
Wiki lokalKawengku diCaraDipeungpeukJumlah éditanKelompok
ab.wikipedia.org15 Maret 2018 15.11dijieun nalika login(?)0
ace.wikipedia.org12 Désémber 2017 19.28dijieun nalika login(?)0
ady.wikipedia.org17 Pébruari 2016 10.51dijieun nalika login(?)0
af.wikipedia.org6 Méi 2016 17.10dijieun nalika login(?)0
af.wikibooks.org12 Désémber 2017 19.36dijieun nalika login(?)0
af.wikiquote.org12 Désémber 2017 19.36dijieun nalika login(?)0
ak.wikipedia.org12 Désémber 2017 19.36dijieun nalika login(?)0
als.wikipedia.org5 Juli 2017 12.22dijieun nalika login(?)0
am.wikipedia.org3 Désémber 2015 09.50dijieun nalika login(?)0
ang.wikipedia.org9 Agustus 2017 12.13dijieun nalika login(?)0
an.wikipedia.org11 Méi 2016 15.00dijieun nalika login(?)0
arc.wikipedia.org12 Désémber 2017 19.45dijieun nalika login(?)0
ar.wikipedia.org27 Méi 2015 15.02dijieun nalika login(?)88autoreview
ar.wikibooks.org12 Désémber 2017 19.46dijieun nalika login(?)0
ar.wikinews.org12 Désémber 2017 19.46dijieun nalika login(?)0
ar.wikiquote.org12 Désémber 2017 19.47dijieun nalika login(?)0
ar.wikisource.org12 Désémber 2017 19.49dijieun nalika login(?)0
ar.wikiversity.org12 Désémber 2017 19.51dijieun nalika login(?)0
ar.wiktionary.org18 Maret 2016 13.13dijieun nalika login(?)0
arz.wikipedia.org16 Méi 2017 15.43dijieun nalika login(?)1
ast.wikipedia.org6 Juni 2018 16.49dijieun nalika login(?)0
as.wikipedia.org12 Désémber 2017 20.04dijieun nalika login(?)0
as.wikisource.org12 Désémber 2017 20.06dijieun nalika login(?)0
atj.wikipedia.org9 Nopémber 2017 16.32dijieun nalika login(?)0
av.wikipedia.org24 Januari 2018 20.31dijieun nalika login(?)0
azb.wikipedia.org17 Juni 2020 20.34dijieun nalika login(?)0
az.wikipedia.org4 Oktober 2017 17.28dijieun nalika login(?)0
az.wikibooks.org12 Désémber 2017 20.19dijieun nalika login(?)0
bar.wikipedia.org26 Oktober 2015 18.47dijieun nalika login(?)0
bat-smg.wikipedia.org12 Désémber 2017 20.25dijieun nalika login(?)0
ba.wikipedia.org31 Juli 2015 17.16dijieun nalika login(?)0
bcl.wikipedia.org12 Désémber 2017 20.32dijieun nalika login(?)0
be.wikipedia.org12 Désémber 2017 20.41dijieun nalika login(?)0
be.wikibooks.org12 Désémber 2017 20.50dijieun nalika login(?)0
be.wikiquote.org12 Désémber 2017 20.50dijieun nalika login(?)0
be.wikisource.org12 Désémber 2017 20.51dijieun nalika login(?)0
bg.wikipedia.org12 Désémber 2017 19.45dijieun nalika login(?)0
bg.wikibooks.org12 Désémber 2017 20.51dijieun nalika login(?)0
bg.wikinews.org12 Désémber 2017 20.51dijieun nalika login(?)0
bg.wikiquote.org12 Désémber 2017 20.52dijieun nalika login(?)0
bg.wikisource.org12 Désémber 2017 20.53dijieun nalika login(?)0
bh.wikipedia.org27 Méi 2015 16.13dijieun nalika login(?)0
bi.wikipedia.org12 Désémber 2017 21.18dijieun nalika login(?)0
bjn.wikipedia.org12 Désémber 2017 21.19dijieun nalika login(?)0
bm.wikipedia.org28 Méi 2015 13.44dijieun nalika login(?)0
bn.wikipedia.org27 Méi 2015 15.15dijieun nalika login(?)4
bn.wikibooks.org12 Désémber 2017 21.24dijieun nalika login(?)0
bn.wikisource.org12 Désémber 2017 21.25dijieun nalika login(?)0
bo.wikipedia.org12 Désémber 2017 21.26dijieun nalika login(?)0
bpy.wikipedia.org12 Désémber 2017 21.27dijieun nalika login(?)0
br.wikipedia.org21 Méi 2015 15.24dijieun nalika login(?)1
br.wikimedia.org5 Désémber 2017 14.17dijieun nalika login(?)0
br.wikiquote.org12 Désémber 2017 21.32dijieun nalika login(?)0
br.wikisource.org23 Juni 2017 09.03dijieun nalika login(?)0
br.wiktionary.org11 April 2017 16.12dijieun nalika login(?)0
bs.wikipedia.org6 Nopémber 2015 10.30dijieun nalika login(?)12
bs.wikibooks.org12 Désémber 2017 21.35dijieun nalika login(?)0
bs.wikinews.org12 Désémber 2017 21.35dijieun nalika login(?)0
bs.wikiquote.org12 Désémber 2017 21.35dijieun nalika login(?)0
bs.wikisource.org12 Désémber 2017 21.36dijieun nalika login(?)0
bug.wikipedia.org26 Agustus 2015 14.50dijieun nalika login(?)0
ca.wikipedia.org24 Juni 2015 10.49dijieun nalika login(?)73
ca.wikimedia.org23 Séptémber 2019 09.14dijieun nalika login(?)0
ca.wikinews.org4 Nopémber 2019 18.53dijieun nalika login(?)0
ca.wikiquote.org4 Méi 2017 16.17dijieun nalika login(?)19
ca.wikisource.org4 Nopémber 2019 19.30dijieun nalika login(?)0
ca.wiktionary.org14 Désémber 2016 13.11dijieun nalika login(?)0
cdo.wikipedia.org3 Désémber 2015 09.51dijieun nalika login(?)0
ceb.wikipedia.org13 Januari 2016 23.57dijieun nalika login(?)2
chr.wikipedia.org12 Désémber 2017 22.32dijieun nalika login(?)0
ch.wikipedia.org12 Désémber 2017 22.32dijieun nalika login(?)0
chy.wikipedia.org19 Januari 2016 20.58dijieun nalika login(?)0
ckb.wikipedia.org26 Nopémber 2015 16.56dijieun nalika login(?)0
commons.wikimedia.org21 Méi 2015 15.16dijieun nalika login(?)314autopatrolled
co.wikipedia.org12 Désémber 2017 22.37dijieun nalika login(?)0
crh.wikipedia.org12 Désémber 2017 22.40dijieun nalika login(?)0
cr.wikipedia.org3 Désémber 2015 09.51dijieun nalika login(?)0
cs.wikipedia.org26 Oktober 2015 18.47dijieun nalika login(?)31
cs.wikibooks.org12 Désémber 2017 22.43dijieun nalika login(?)0
cs.wikinews.org12 Désémber 2017 22.44dijieun nalika login(?)0
cs.wikiquote.org12 Désémber 2017 22.44dijieun nalika login(?)0
cs.wikisource.org12 Désémber 2017 22.48dijieun nalika login(?)0
cs.wikiversity.org12 Désémber 2017 22.50dijieun nalika login(?)0
cs.wiktionary.org27 Oktober 2017 06.50dijieun nalika login(?)0
cu.wikipedia.org26 Agustus 2015 14.55dijieun nalika login(?)0
cy.wikipedia.org24 Januari 2017 17.41dijieun nalika login(?)0
cy.wikibooks.org12 Désémber 2017 22.59dijieun nalika login(?)0
cy.wikiquote.org12 Désémber 2017 22.59dijieun nalika login(?)0
cy.wikisource.org12 Désémber 2017 23.00dijieun nalika login(?)0
da.wikipedia.org29 Méi 2015 09.22dijieun nalika login(?)13
da.wikibooks.org12 Désémber 2017 23.09dijieun nalika login(?)0
da.wikiquote.org12 Désémber 2017 23.10dijieun nalika login(?)0
da.wikisource.org12 Désémber 2017 23.10dijieun nalika login(?)0
de.wikipedia.org21 Méi 2015 15.23dijieun nalika login(?)39
de.wikisource.org23 Juni 2017 09.03dijieun nalika login(?)0
de.wikivoyage.org2 Agustus 2019 15.57dijieun nalika login(?)0
de.wiktionary.org18 Maret 2016 13.12dijieun nalika login(?)1
diq.wikipedia.org12 Désémber 2017 23.32dijieun nalika login(?)0
dv.wikipedia.org27 Méi 2015 16.16dijieun nalika login(?)0
dv.wiktionary.org4 Nopémber 2019 18.57dijieun nalika login(?)0
dz.wikipedia.org27 Méi 2015 16.17dijieun nalika login(?)0
ee.wikipedia.org12 Désémber 2017 23.41dijieun nalika login(?)0
el.wikipedia.org17 Juni 2015 13.38dijieun nalika login(?)12
el.wikibooks.org13 Désémber 2017 00.05dijieun nalika login(?)0
el.wikinews.org13 Désémber 2017 00.05dijieun nalika login(?)0
el.wikiquote.org13 Désémber 2017 00.06dijieun nalika login(?)0
el.wikisource.org13 Désémber 2017 00.08dijieun nalika login(?)0
el.wikivoyage.org13 Désémber 2017 00.09dijieun nalika login(?)0
el.wiktionary.org9 Januari 2018 18.27dijieun nalika login(?)0
eml.wikipedia.org13 Désémber 2017 00.11dijieun nalika login(?)0
en.wikipedia.org21 Méi 2015 15.06akun anyar(?)143
en.wikibooks.org21 Méi 2015 15.29dijieun nalika login(?)0
en.wikinews.org21 Méi 2015 15.29dijieun nalika login(?)19
en.wikiquote.org21 Méi 2015 15.29dijieun nalika login(?)0
en.wikisource.org21 Méi 2015 15.29dijieun nalika login(?)2
en.wikiversity.org21 Méi 2015 15.29dijieun nalika login(?)1
en.wikivoyage.org21 Méi 2015 15.29dijieun nalika login(?)7
en.wiktionary.org21 Méi 2015 15.29dijieun nalika login(?)0
eo.wikipedia.org17 Juni 2015 13.19dijieun nalika login(?)16
eo.wikibooks.org27 Juli 2016 11.44dijieun nalika login(?)0
eo.wikinews.org13 Désémber 2017 01.00dijieun nalika login(?)0
eo.wikiquote.org13 Désémber 2017 01.01dijieun nalika login(?)0
eo.wikisource.org13 Désémber 2017 01.04dijieun nalika login(?)0
es.wikipedia.org21 Méi 2015 15.24dijieun nalika login(?)38
es.wikibooks.org20 Méi 2017 09.08dijieun nalika login(?)0
es.wikisource.org18 Maret 2016 13.10dijieun nalika login(?)0
es.wikiversity.org3 Méi 2017 15.34dijieun nalika login(?)0
es.wikivoyage.org21 Séptémber 2017 12.22dijieun nalika login(?)0
es.wiktionary.org19 Désémber 2017 12.46dijieun nalika login(?)0
et.wikipedia.org3 Méi 2017 09.46dijieun nalika login(?)4
et.wikibooks.org13 Désémber 2017 01.30dijieun nalika login(?)0
et.wikiquote.org13 Désémber 2017 01.30dijieun nalika login(?)0
et.wikisource.org13 Désémber 2017 01.31dijieun nalika login(?)0
eu.wikipedia.org19 Désémber 2016 16.47dijieun nalika login(?)16
eu.wikibooks.org13 Désémber 2017 01.38dijieun nalika login(?)0
eu.wikiquote.org13 Désémber 2017 01.38dijieun nalika login(?)0
fa.wikipedia.org29 Méi 2015 09.22dijieun nalika login(?)85
fa.wikiquote.org19 Juli 2017 08.48dijieun nalika login(?)0
ff.wikipedia.org27 Méi 2015 15.57dijieun nalika login(?)0
fiu-vro.wikipedia.org13 Désémber 2017 01.49dijieun nalika login(?)0
fi.wikipedia.org29 Méi 2015 09.22dijieun nalika login(?)39
fi.wikibooks.org13 Désémber 2017 01.50dijieun nalika login(?)0
fi.wikinews.org13 Désémber 2017 01.51dijieun nalika login(?)0
fi.wiktionary.org15 Maret 2016 16.42dijieun nalika login(?)0
fj.wikipedia.org13 Désémber 2017 01.57dijieun nalika login(?)0
fo.wikipedia.org29 Méi 2015 09.22dijieun nalika login(?)0
fo.wikisource.org13 Désémber 2017 02.01dijieun nalika login(?)0
frp.wikipedia.org27 Méi 2015 15.54dijieun nalika login(?)0
fr.wikipedia.org21 Méi 2015 15.22dijieun nalika login(?)3.093
fr.wikibooks.org21 Méi 2015 16.11dijieun nalika login(?)20
fr.wikinews.org16 Nopémber 2015 16.03dijieun nalika login(?)4
fr.wikiquote.org29 Méi 2015 13.43dijieun nalika login(?)20
fr.wikisource.org25 Séptémber 2015 08.56dijieun nalika login(?)43autopatrolled
fr.wikiversity.org16 Pébruari 2016 13.37dijieun nalika login(?)73
fr.wikivoyage.org4 Nopémber 2015 12.32dijieun nalika login(?)13
fr.wiktionary.org21 Méi 2015 16.11dijieun nalika login(?)113
fur.wikipedia.org13 Désémber 2017 02.23dijieun nalika login(?)0
fy.wikipedia.org13 Désémber 2017 02.24dijieun nalika login(?)0
fy.wikibooks.org13 Désémber 2017 02.27dijieun nalika login(?)0
gag.wikipedia.org13 Désémber 2017 02.27dijieun nalika login(?)0
gan.wikipedia.org29 Juni 2015 14.02dijieun nalika login(?)3
ga.wikipedia.org13 Désémber 2017 02.29dijieun nalika login(?)0
ga.wiktionary.org3 Désémber 2015 09.51dijieun nalika login(?)0
gd.wikipedia.org13 Désémber 2017 02.36dijieun nalika login(?)0
gl.wikipedia.org26 Juni 2015 08.27dijieun nalika login(?)0
gl.wiktionary.org16 April 2019 23.43dijieun nalika login(?)0
gom.wikipedia.org29 Pébruari 2016 16.37dijieun nalika login(?)9
got.wikipedia.org27 Méi 2015 16.18dijieun nalika login(?)0
gu.wikipedia.org2 Agustus 2016 07.41dijieun nalika login(?)0
gu.wikisource.org13 Désémber 2017 03.09dijieun nalika login(?)0
gu.wiktionary.org4 Nopémber 2019 19.30dijieun nalika login(?)0
gv.wikipedia.org3 Désémber 2015 09.51dijieun nalika login(?)0
hak.wikipedia.org3 Désémber 2015 09.51dijieun nalika login(?)0
ha.wikipedia.org12 Méi 2016 09.48dijieun nalika login(?)0
haw.wikipedia.org13 Désémber 2017 03.13dijieun nalika login(?)0
he.wikipedia.org29 Méi 2015 09.32dijieun nalika login(?)82
he.wikibooks.org16 Pébruari 2016 13.35dijieun nalika login(?)1
he.wikinews.org16 Pébruari 2016 13.35dijieun nalika login(?)1
he.wikiquote.org16 Pébruari 2016 13.36dijieun nalika login(?)1
he.wikisource.org16 Pébruari 2016 13.36dijieun nalika login(?)2
he.wikivoyage.org16 Pébruari 2016 13.37dijieun nalika login(?)1
he.wiktionary.org16 Pébruari 2016 13.41dijieun nalika login(?)1
hif.wikipedia.org23 Séptémber 2019 09.27dijieun nalika login(?)0
hi.wikipedia.org3 Désémber 2015 09.51dijieun nalika login(?)4
hi.wikibooks.org13 Désémber 2017 03.47dijieun nalika login(?)0
hi.wikiversity.org31 Agustus 2017 15.47dijieun nalika login(?)0
hr.wikipedia.org17 Juni 2015 12.13dijieun nalika login(?)1
hr.wikibooks.org13 Désémber 2017 03.53dijieun nalika login(?)0
hr.wikiquote.org13 Désémber 2017 03.54dijieun nalika login(?)0
hr.wikisource.org13 Désémber 2017 03.54dijieun nalika login(?)0
ht.wikipedia.org28 Méi 2015 14.24dijieun nalika login(?)0
hu.wikipedia.org29 Méi 2015 09.32dijieun nalika login(?)10
hu.wikibooks.org13 Désémber 2017 03.59dijieun nalika login(?)0
hu.wikiquote.org13 Désémber 2017 03.59dijieun nalika login(?)0
hu.wikisource.org13 Désémber 2017 04.00dijieun nalika login(?)0
hy.wikipedia.org26 Agustus 2015 14.50dijieun nalika login(?)10
hy.wikibooks.org13 Désémber 2017 04.23dijieun nalika login(?)0
hy.wikiquote.org13 Désémber 2017 04.23dijieun nalika login(?)0
hy.wikisource.org13 Désémber 2017 04.24dijieun nalika login(?)0
ia.wikipedia.org13 Désémber 2017 04.25dijieun nalika login(?)0
ia.wikibooks.org13 Désémber 2017 04.28dijieun nalika login(?)0
id.wikipedia.org1 Maret 2016 15.42dijieun nalika login(?)18
id.wikibooks.org13 Désémber 2017 04.28dijieun nalika login(?)0
id.wikiquote.org13 Désémber 2017 04.29dijieun nalika login(?)0
id.wikisource.org13 Désémber 2017 04.29dijieun nalika login(?)0
ie.wikipedia.org13 Désémber 2017 04.29dijieun nalika login(?)0
ig.wikipedia.org13 Désémber 2017 04.30dijieun nalika login(?)0
ik.wikipedia.org13 Désémber 2017 04.31dijieun nalika login(?)0
ilo.wikipedia.org29 Méi 2015 09.32dijieun nalika login(?)0
incubator.wikimedia.org21 Méi 2015 15.29dijieun nalika login(?)0
io.wikipedia.org15 Juli 2015 19.01dijieun nalika login(?)0
is.wikipedia.org17 Juni 2015 12.10dijieun nalika login(?)0
is.wikibooks.org13 Désémber 2017 04.49dijieun nalika login(?)0
is.wikiquote.org13 Désémber 2017 04.49dijieun nalika login(?)0
is.wikisource.org13 Désémber 2017 04.49dijieun nalika login(?)0
is.wiktionary.org4 Nopémber 2019 19.30dijieun nalika login(?)0
it.wikipedia.org21 Méi 2015 15.24dijieun nalika login(?)38
it.wikibooks.org24 Agustus 2018 13.35dijieun nalika login(?)0
it.wikinews.org13 Désémber 2017 04.56dijieun nalika login(?)0
it.wikiquote.org13 Désémber 2017 04.57dijieun nalika login(?)0
it.wikisource.org9 Nopémber 2017 17.52dijieun nalika login(?)0
it.wikiversity.org24 Agustus 2018 13.35dijieun nalika login(?)0
it.wikivoyage.org14 Nopémber 2016 10.13dijieun nalika login(?)0
iu.wikipedia.org29 Juni 2015 13.33dijieun nalika login(?)2
ja.wikipedia.org21 Méi 2015 15.23dijieun nalika login(?)90
ja.wikibooks.org13 Désémber 2017 05.21dijieun nalika login(?)1
ja.wikinews.org13 Désémber 2017 05.21dijieun nalika login(?)1
ja.wikiquote.org13 Désémber 2017 05.22dijieun nalika login(?)1
ja.wikisource.org13 Désémber 2017 05.22dijieun nalika login(?)1
ja.wikiversity.org4 Nopémber 2019 19.35dijieun nalika login(?)1
ja.wiktionary.org4 Nopémber 2019 19.35dijieun nalika login(?)1
jbo.wikipedia.org13 Désémber 2017 05.24dijieun nalika login(?)0
jv.wikipedia.org13 Désémber 2017 05.25dijieun nalika login(?)0
kaa.wikipedia.org28 Méi 2015 15.19dijieun nalika login(?)0
kab.wikipedia.org28 Méi 2015 15.15dijieun nalika login(?)18
ka.wikipedia.org3 Désémber 2015 09.51dijieun nalika login(?)0
ka.wikibooks.org13 Désémber 2017 05.33dijieun nalika login(?)0
ka.wikiquote.org28 Maret 2017 15.30dijieun nalika login(?)0
kbd.wikipedia.org13 Désémber 2017 05.34dijieun nalika login(?)0
kg.wikipedia.org13 Désémber 2017 05.36dijieun nalika login(?)0
ki.wikipedia.org13 Désémber 2017 05.37dijieun nalika login(?)0
kk.wikipedia.org29 Méi 2015 09.48dijieun nalika login(?)6
kl.wikipedia.org13 Désémber 2017 05.58dijieun nalika login(?)0
km.wikipedia.org11 Méi 2016 15.00dijieun nalika login(?)0
km.wikibooks.org13 Désémber 2017 06.00dijieun nalika login(?)0
km.wiktionary.org4 Nopémber 2019 19.31dijieun nalika login(?)0
kn.wikipedia.org3 Oktober 2017 09.12dijieun nalika login(?)0
kn.wikiquote.org13 Désémber 2017 06.21dijieun nalika login(?)0
ko.wikipedia.org28 Méi 2015 14.54dijieun nalika login(?)82
ko.wikibooks.org13 Désémber 2017 06.24dijieun nalika login(?)0
ko.wikinews.org13 Désémber 2017 06.25dijieun nalika login(?)0
ko.wikiquote.org13 Désémber 2017 06.25dijieun nalika login(?)0
ko.wikisource.org13 Désémber 2017 06.26dijieun nalika login(?)0
ko.wikiversity.org13 Désémber 2017 06.27dijieun nalika login(?)0
ko.wiktionary.org18 Maret 2016 13.40dijieun nalika login(?)0
ksh.wikipedia.org13 Méi 2016 10.07dijieun nalika login(?)0
ks.wikipedia.org27 Méi 2015 16.20dijieun nalika login(?)0
ku.wikipedia.org29 Séptémber 2016 07.44dijieun nalika login(?)1
ku.wikibooks.org13 Désémber 2017 06.33dijieun nalika login(?)0
ku.wikiquote.org13 Désémber 2017 06.33dijieun nalika login(?)0
kv.wikipedia.org17 Juni 2020 20.34dijieun nalika login(?)0
kw.wikipedia.org13 Désémber 2017 06.35dijieun nalika login(?)0
ky.wikipedia.org13 Désémber 2017 06.36dijieun nalika login(?)0
ky.wikibooks.org13 Désémber 2017 06.38dijieun nalika login(?)0
ky.wikiquote.org13 Désémber 2017 06.39dijieun nalika login(?)0
la.wikipedia.org13 Désémber 2017 06.41dijieun nalika login(?)0
la.wikibooks.org13 Désémber 2017 06.45dijieun nalika login(?)0
la.wikiquote.org13 Désémber 2017 06.45dijieun nalika login(?)0
la.wikisource.org9 Nopémber 2017 17.52dijieun nalika login(?)0
lg.wikipedia.org13 Désémber 2017 06.53dijieun nalika login(?)0
lij.wikipedia.org13 Désémber 2017 06.53dijieun nalika login(?)0
lmo.wikipedia.org13 Désémber 2017 06.57dijieun nalika login(?)0
ln.wikipedia.org28 Méi 2015 14.25dijieun nalika login(?)0
login.wikimedia.org21 Méi 2015 15.06dijieun nalika login(?)0
lo.wikipedia.org25 Méi 2016 00.37dijieun nalika login(?)0
ltg.wikipedia.org13 Désémber 2017 07.03dijieun nalika login(?)0
lt.wikipedia.org13 Désémber 2017 07.04dijieun nalika login(?)0
lt.wikibooks.org13 Désémber 2017 07.09dijieun nalika login(?)0
lt.wikiquote.org13 Désémber 2017 07.09dijieun nalika login(?)0
lt.wikisource.org13 Désémber 2017 07.10dijieun nalika login(?)0
lv.wikipedia.org25 Méi 2016 00.37dijieun nalika login(?)0
mai.wikipedia.org19 Juli 2019 10.14dijieun nalika login(?)0
map-bms.wikipedia.org13 Désémber 2017 07.51dijieun nalika login(?)0
mdf.wikipedia.org13 Désémber 2017 07.51dijieun nalika login(?)0
www.mediawiki.org21 Méi 2015 15.29dijieun nalika login(?)6.707sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org21 Méi 2015 15.15dijieun nalika login(?)4.815centralnoticeadmin, massmessage-sender, translationadmin
mg.wikipedia.org28 Méi 2015 14.28dijieun nalika login(?)0
mg.wiktionary.org1 Oktober 2019 08.55dijieun nalika login(?)1
min.wikipedia.org13 Désémber 2017 08.00dijieun nalika login(?)0
mi.wikipedia.org13 Désémber 2017 08.01dijieun nalika login(?)0
mk.wikipedia.org20 Nopémber 2017 13.35dijieun nalika login(?)5
ml.wikipedia.org27 Méi 2015 16.20dijieun nalika login(?)0
ml.wikiquote.org13 Désémber 2017 08.52dijieun nalika login(?)0
mn.wikipedia.org13 Désémber 2017 08.54dijieun nalika login(?)0
mr.wikipedia.org29 Méi 2015 09.48dijieun nalika login(?)1
mr.wikibooks.org13 Désémber 2017 09.04dijieun nalika login(?)0
mr.wikiquote.org13 Désémber 2017 09.04dijieun nalika login(?)0
mr.wikisource.org13 Désémber 2017 09.05dijieun nalika login(?)0
mt.wikipedia.org13 Désémber 2017 09.09dijieun nalika login(?)0
my.wikipedia.org27 Méi 2015 16.25dijieun nalika login(?)0
nap.wikipedia.org13 Désémber 2017 09.21dijieun nalika login(?)0
na.wikipedia.org27 Méi 2015 16.26dijieun nalika login(?)0
ne.wikibooks.org13 Désémber 2017 09.29dijieun nalika login(?)0
new.wikipedia.org13 Désémber 2017 09.30dijieun nalika login(?)0
nl.wikipedia.org29 Méi 2015 09.48dijieun nalika login(?)27
nl.wiktionary.org11 Agustus 2017 21.57dijieun nalika login(?)0
nn.wikipedia.org24 Januari 2017 17.41dijieun nalika login(?)0
nn.wikiquote.org13 Désémber 2017 09.47dijieun nalika login(?)0
nov.wikipedia.org13 Désémber 2017 09.52dijieun nalika login(?)0
no.wikipedia.org14 April 2016 15.51dijieun nalika login(?)26
no.wikibooks.org13 Désémber 2017 09.52dijieun nalika login(?)0
no.wikinews.org13 Désémber 2017 09.53dijieun nalika login(?)0
no.wikiquote.org13 Désémber 2017 09.53dijieun nalika login(?)0
no.wikisource.org13 Désémber 2017 09.54dijieun nalika login(?)0
no.wiktionary.org14 Nopémber 2018 16.03dijieun nalika login(?)0
nrm.wikipedia.org28 Méi 2015 14.07dijieun nalika login(?)0
nso.wikipedia.org13 Désémber 2017 09.55dijieun nalika login(?)0
nv.wikipedia.org5 Juli 2016 16.46dijieun nalika login(?)0
ny.wikipedia.org13 Désémber 2017 09.57dijieun nalika login(?)0
oc.wikipedia.org17 Juni 2015 12.15dijieun nalika login(?)0
oc.wikibooks.org13 Désémber 2017 10.02dijieun nalika login(?)0
om.wikipedia.org13 Désémber 2017 10.07dijieun nalika login(?)0
or.wikipedia.org27 Méi 2015 16.27dijieun nalika login(?)10
or.wikisource.org13 Désémber 2017 10.09dijieun nalika login(?)0
or.wiktionary.org8 Oktober 2018 16.34dijieun nalika login(?)0
outreach.wikimedia.org9 Juni 2015 12.46dijieun nalika login(?)19
pag.wikipedia.org13 Désémber 2017 10.12dijieun nalika login(?)0
pam.wikipedia.org13 Désémber 2017 10.13dijieun nalika login(?)0
pap.wikipedia.org13 Désémber 2017 10.14dijieun nalika login(?)0
pa.wikipedia.org4 Agustus 2016 12.18dijieun nalika login(?)1
pa.wikibooks.org13 Désémber 2017 10.30dijieun nalika login(?)0
pcd.wikipedia.org28 Méi 2015 14.29dijieun nalika login(?)0
pih.wikipedia.org13 Désémber 2017 10.33dijieun nalika login(?)0
pi.wikipedia.org13 Désémber 2017 10.34dijieun nalika login(?)0
pl.wikipedia.org21 Méi 2015 15.23dijieun nalika login(?)63autoreview
pl.wikinews.org16 Nopémber 2015 10.57dijieun nalika login(?)0
pl.wikisource.org20 Juni 2018 18.38dijieun nalika login(?)0
pl.wikivoyage.org20 Juni 2018 18.37dijieun nalika login(?)0
pl.wiktionary.org20 Juni 2018 18.38dijieun nalika login(?)0
pms.wikipedia.org13 Désémber 2017 10.46dijieun nalika login(?)0
pnt.wikipedia.org3 Désémber 2015 09.51dijieun nalika login(?)0
ps.wikipedia.org13 Désémber 2017 10.52dijieun nalika login(?)0
ps.wikivoyage.org23 Séptémber 2019 16.09dijieun nalika login(?)0
pt.wikipedia.org21 Méi 2015 15.24dijieun nalika login(?)46
pt.wikibooks.org22 Pébruari 2016 15.59dijieun nalika login(?)9
pt.wikinews.org22 Maret 2016 10.08dijieun nalika login(?)0
pt.wikiversity.org22 Januari 2020 14.00dijieun nalika login(?)0
rm.wikipedia.org13 Désémber 2017 11.17dijieun nalika login(?)0
rmy.wikipedia.org13 Désémber 2017 11.18dijieun nalika login(?)0
rn.wikipedia.org13 Désémber 2017 11.18dijieun nalika login(?)0
roa-rup.wikipedia.org13 Désémber 2017 11.19dijieun nalika login(?)0
roa-tara.wikipedia.org13 Désémber 2017 11.20dijieun nalika login(?)0
ro.wikipedia.org29 Méi 2015 09.53dijieun nalika login(?)4
ro.wikibooks.org13 Désémber 2017 11.21dijieun nalika login(?)0
ro.wikinews.org13 Désémber 2017 11.21dijieun nalika login(?)0
ro.wikiquote.org13 Désémber 2017 11.21dijieun nalika login(?)0
ro.wikisource.org13 Désémber 2017 11.22dijieun nalika login(?)0
ro.wikivoyage.org13 Désémber 2017 11.23dijieun nalika login(?)0
ru.wikipedia.org21 Méi 2015 15.24dijieun nalika login(?)35uploader
ru.wikimedia.org23 Pébruari 2017 15.26dijieun nalika login(?)0
ru.wikisource.org1 Oktober 2018 17.11dijieun nalika login(?)0
rw.wikipedia.org13 Désémber 2017 11.54dijieun nalika login(?)0
sa.wikibooks.org13 Désémber 2017 12.02dijieun nalika login(?)0
sa.wikiquote.org13 Désémber 2017 12.02dijieun nalika login(?)0
scn.wikipedia.org13 Désémber 2017 12.03dijieun nalika login(?)0
sco.wikipedia.org28 Méi 2015 14.21dijieun nalika login(?)0
sc.wikipedia.org24 Agustus 2018 13.35dijieun nalika login(?)0
sd.wikipedia.org13 Désémber 2017 12.16dijieun nalika login(?)0
se.wikipedia.org13 Désémber 2017 12.18dijieun nalika login(?)0
se.wikimedia.org19 Séptémber 2018 14.00dijieun nalika login(?)0
sg.wikipedia.org28 Méi 2015 14.33dijieun nalika login(?)0
sh.wikipedia.org3 Désémber 2015 09.51dijieun nalika login(?)1
simple.wikipedia.org9 Juni 2015 08.44dijieun nalika login(?)0
si.wikipedia.org27 Méi 2015 16.30dijieun nalika login(?)0
si.wikibooks.org13 Désémber 2017 12.39dijieun nalika login(?)0
sk.wikipedia.org1 Agustus 2017 09.29dijieun nalika login(?)4
sk.wikibooks.org13 Désémber 2017 12.49dijieun nalika login(?)0
sk.wikiquote.org13 Désémber 2017 12.49dijieun nalika login(?)0
sk.wikisource.org13 Désémber 2017 12.50dijieun nalika login(?)0
sl.wikipedia.org29 Méi 2015 09.53dijieun nalika login(?)0
sl.wikibooks.org13 Désémber 2017 12.56dijieun nalika login(?)0
sl.wikiquote.org13 Désémber 2017 12.57dijieun nalika login(?)0
sl.wikiversity.org13 Désémber 2017 13.00dijieun nalika login(?)0
sm.wikipedia.org13 Désémber 2017 13.00dijieun nalika login(?)0
sn.wikipedia.org13 Désémber 2017 13.01dijieun nalika login(?)0
wikisource.org21 Méi 2015 16.10dijieun nalika login(?)0
so.wikipedia.org13 Désémber 2017 13.02dijieun nalika login(?)0
species.wikimedia.org21 Méi 2015 15.29dijieun nalika login(?)9autopatrolled
sq.wikipedia.org19 Méi 2017 16.16dijieun nalika login(?)1
sq.wikibooks.org13 Désémber 2017 13.07dijieun nalika login(?)0
sq.wikinews.org13 Désémber 2017 13.08dijieun nalika login(?)0
sq.wikiquote.org13 Désémber 2017 13.08dijieun nalika login(?)0
sr.wikipedia.org25 Méi 2016 01.01dijieun nalika login(?)8
sr.wikibooks.org13 Désémber 2017 13.16dijieun nalika login(?)0
sr.wikinews.org13 Désémber 2017 13.16dijieun nalika login(?)0
sr.wikiquote.org13 Désémber 2017 13.17dijieun nalika login(?)0
sr.wikisource.org13 Désémber 2017 13.17dijieun nalika login(?)0
st.wikipedia.org13 Désémber 2017 13.20dijieun nalika login(?)0
su.wikipedia.org13 Désémber 2017 13.20dijieun nalika login(?)0
su.wikiquote.org13 Désémber 2017 13.22dijieun nalika login(?)0
sv.wikipedia.org29 Méi 2015 09.59dijieun nalika login(?)19
sv.wikinews.org17 Juni 2020 20.36dijieun nalika login(?)0
sv.wiktionary.org11 Oktober 2017 09.34dijieun nalika login(?)0
sw.wikipedia.org7 Juni 2018 14.51dijieun nalika login(?)0
szl.wikipedia.org25 Méi 2016 01.01dijieun nalika login(?)0
ta.wikipedia.org1 Juli 2015 10.48dijieun nalika login(?)0
ta.wikibooks.org13 Désémber 2017 13.37dijieun nalika login(?)0
ta.wikinews.org13 Désémber 2017 13.37dijieun nalika login(?)0
ta.wikiquote.org13 Désémber 2017 13.37dijieun nalika login(?)0
ta.wikisource.org14 Nopémber 2017 15.38dijieun nalika login(?)0
ta.wiktionary.org21 Oktober 2019 14.25dijieun nalika login(?)0
tcy.wikipedia.org8 Agustus 2016 13.03dijieun nalika login(?)0
test2.wikipedia.org21 Désémber 2015 08.27dijieun nalika login(?)4
test.wikipedia.org29 Séptémber 2015 12.02dijieun nalika login(?)9sysop
test.wikidata.org8 April 2019 16.01dijieun nalika login(?)0
te.wikipedia.org16 Méi 2017 15.43dijieun nalika login(?)1
te.wikibooks.org13 Désémber 2017 13.50dijieun nalika login(?)0
te.wikiquote.org13 Désémber 2017 13.51dijieun nalika login(?)0
tg.wikipedia.org29 Séptémber 2016 07.41dijieun nalika login(?)1
tg.wikibooks.org13 Désémber 2017 14.01dijieun nalika login(?)0
th.wikipedia.org19 Oktober 2018 08.22dijieun nalika login(?)7
th.wikibooks.org13 Désémber 2017 14.01dijieun nalika login(?)0
th.wikisource.org13 Désémber 2017 14.04dijieun nalika login(?)0
ti.wikipedia.org26 Agustus 2015 14.55dijieun nalika login(?)0
tk.wikipedia.org13 Désémber 2017 14.05dijieun nalika login(?)0
tl.wikipedia.org29 Méi 2015 09.59dijieun nalika login(?)0
tl.wikibooks.org13 Désémber 2017 14.11dijieun nalika login(?)0
tn.wikipedia.org13 Désémber 2017 14.11dijieun nalika login(?)0
to.wikipedia.org13 Désémber 2017 14.11dijieun nalika login(?)0
tr.wikipedia.org19 April 2016 16.26dijieun nalika login(?)13
tr.wikibooks.org13 Désémber 2017 14.13dijieun nalika login(?)0
tr.wikinews.org13 Désémber 2017 14.14dijieun nalika login(?)0
tr.wikiquote.org13 Désémber 2017 14.14dijieun nalika login(?)0
tr.wikisource.org13 Désémber 2017 14.16dijieun nalika login(?)0
ts.wikipedia.org13 Désémber 2017 14.17dijieun nalika login(?)0
tt.wikipedia.org25 Juni 2015 13.05dijieun nalika login(?)0
tum.wikipedia.org13 Désémber 2017 14.24dijieun nalika login(?)0
tw.wikipedia.org13 Désémber 2017 14.24dijieun nalika login(?)0
ua.wikimedia.org30 Agustus 2019 14.47dijieun nalika login(?)0
ug.wikipedia.org13 Désémber 2017 14.30dijieun nalika login(?)0
uk.wikipedia.org29 Méi 2015 09.59dijieun nalika login(?)2
uk.wikibooks.org22 Januari 2020 16.50dijieun nalika login(?)0
uk.wiktionary.org22 Januari 2020 16.50dijieun nalika login(?)0
ur.wikipedia.org5 Nopémber 2015 14.20dijieun nalika login(?)13
ur.wikibooks.org13 Désémber 2017 14.48dijieun nalika login(?)0
ur.wikiquote.org13 Désémber 2017 14.48dijieun nalika login(?)0
uz.wikipedia.org29 Séptémber 2016 07.36dijieun nalika login(?)1
uz.wikiquote.org13 Désémber 2017 14.50dijieun nalika login(?)0
vec.wikipedia.org13 Désémber 2017 14.50dijieun nalika login(?)0
vec.wikisource.org13 Désémber 2017 14.53dijieun nalika login(?)0
vep.wikipedia.org13 Désémber 2017 14.54dijieun nalika login(?)0
ve.wikipedia.org13 Désémber 2017 14.58dijieun nalika login(?)0
vi.wikipedia.org29 Méi 2015 10.05dijieun nalika login(?)54
vi.wikisource.org3 Januari 2019 17.16dijieun nalika login(?)2
vls.wikipedia.org13 Désémber 2017 15.06dijieun nalika login(?)0
vo.wikipedia.org13 Désémber 2017 15.07dijieun nalika login(?)0
war.wikipedia.org13 Désémber 2017 15.09dijieun nalika login(?)0
wa.wikipedia.org28 Méi 2015 14.33dijieun nalika login(?)6
wa.wiktionary.org9 Agustus 2017 20.13dijieun nalika login(?)8
www.wikidata.org21 Méi 2015 15.24dijieun nalika login(?)208
wikimania2014.wikimedia.org6 Juli 2015 17.09dijieun nalika login(?)0
wikimania2015.wikimedia.org1 Juni 2015 23.02dijieun nalika login(?)8
wikimania2016.wikimedia.org17 Désémber 2015 11.29dijieun nalika login(?)9
wikimania2017.wikimedia.org19 Januari 2017 13.43dijieun nalika login(?)33
wikimania2018.wikimedia.org13 Pébruari 2018 17.07dijieun nalika login(?)1
wikimania.wikimedia.org11 Pébruari 2019 13.28dijieun nalika login(?)43
wo.wikipedia.org28 Méi 2015 14.34dijieun nalika login(?)0
wo.wiktionary.org2 Agustus 2016 07.48dijieun nalika login(?)0
xh.wikipedia.org13 Désémber 2017 15.21dijieun nalika login(?)0
xmf.wikipedia.org26 Agustus 2015 14.50dijieun nalika login(?)0
yi.wikipedia.org29 Méi 2017 15.51dijieun nalika login(?)0
yi.wiktionary.org29 Méi 2017 15.51dijieun nalika login(?)0
yo.wikipedia.org13 Désémber 2017 15.27dijieun nalika login(?)0
za.wikipedia.org3 Désémber 2015 09.51dijieun nalika login(?)0
zea.wikipedia.org19 Maret 2020 12.09dijieun nalika login(?)0
zh-classical.wikipedia.org27 Méi 2015 15.09dijieun nalika login(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org27 Méi 2015 15.17dijieun nalika login(?)0
zh-yue.wikipedia.org27 Méi 2015 15.16dijieun nalika login(?)2
zh.wikipedia.org21 Méi 2015 15.23dijieun nalika login(?)187
zh.wikinews.org31 Agustus 2017 13.39dijieun nalika login(?)0
zh.wikiquote.org13 Désémber 2017 15.44dijieun nalika login(?)0
zh.wikisource.org1 Oktober 2018 17.11dijieun nalika login(?)2
zh.wiktionary.org29 Séptémber 2016 08.06dijieun nalika login(?)1
zu.wikipedia.org13 Désémber 2017 15.54dijieun nalika login(?)0