IHF Handball Challenge 12

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
IHF Handball Challenge 12
256px
Pamekar Neutron Games
Penerbit N.N.
Sistem operasi Microsoft Windows
Kaping rilis 28 Oktober 2011
Kategori kaulinan Olahraga
Mode kaulinan Pamaén tunggal, Multi-pamaén
Média DVD
Download

IHF Handball Challenge 12 nyaéta hiji kaulinan video olahraga nu dimekarkeun ku Neutron Games pikeun PC. Kaulinan ieu dirilis dina 28 Oktober 2011.[1]

Liga[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "IHF Handball Challege release". Netron Games. Diakses tanggal 28 October 2011.