Ibu nagara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ibu Nagara[1] nyaéta gelar teu resmi anu dipaké di babaraha nagara pikeun pamajikan kapala nagara boh présidén boh pangawasa monarki. Di Amérika Serikat gelar ieu ogé dipaké pikeun pamajikan gubernur jeung wali kota. Gelar ieu biasana pikeun pamajikan perdana menteri atawa kapala pamaréntahan.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "First Lady". dictionary.com. Diakses tanggal 2007-07-19. 2. the wife of the head of any country 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Gelar-stub