Jalan Tol Bunder Luar Jakarta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti JORR)
Luncat ka: pituduh, paluruh

Jalan Tol Bunder Luar Jakarta (Basa Indonésia: Jalan Tol Lingkar Luar Jakarta; Basa Inggris: Jakarta Outer Ring Road) mangrupa jalan tol nu dijieun ngurilingan wilayah pasisian Jakarta nu rencana awalna nyambungkeun daerah antara Cilincing - Cikunir - Pasar Rebo - Pondok Indah - Kebon Jeruk nepi ka Penjaringan.

Bagian[édit | édit sumber]

Jalan tol ieu dibagi jadi sababaraha seksi, nyaéta :

  • Seksi E1 : ruas Cikunir - Taman Mini (bérés)
  • Seksi E2 : ruas Cikunir - Cakung (bérés)
  • Seksi E3 : ruas Cakung - Cilincing (bérés)
  • Seksi N : ruas Cilincing - Tanjungpriok (rencana)
  • Seksi S1 : ruas Taman Mini - Pondok Pinang (bérés)
  • Seksi S2 : ruas Pondok Pinang - Ulujami Veteran (bérés)
  • Seksi W1 : ruas Kebon Jeruk - Penjaringan (prosés ngawangun)
  • Seksi W2 : ruas Kebon Jeruk - Ulujami Veteran (rencana)

Mun sakabéh seksi ruas jalan tol ieu geus rengse diwangun, bakal ngurilingan pasisian wilayah Jakarta terus nyambungkeun sabaraha hiji jalan tol nyaéta :

  • Jalan tol Ir. Wiyoto Wiyono
  • Jalan tol Jagorawi
  • Jalan tol Jakarta - Cikampek
  • Jalan tol Jakarta - Serpong
  • Jalan tol Jakarta - Tangerang
  • Jalan tol Prof. Dr. Soediyatmo

Gerbang tol[édit | édit sumber]

Sabaraha gerbang tol nu aya :

  • Veteran
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Jalan tol Jakarta - Serpong, Rempoa, Bintaro.
  • Pondok Pinang Kulon
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Ciputat Raya, Pasar Jumat, Lebak Bulus.
  • Pondok Pinang Wetan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Pondok Indah.
  • Fatmawati Kulon
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Fatmawati, Pondok Labu.
  • Fatmawati Wetan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Fatmawati, Pondok Labu.
  • Ampera Kulon
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Ampera, Mampang Prapatan, Ragunan.
  • Ampera Wetan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Ampera, Mampang Prapatan, Ragunan.
  • Lenteng Agung Kulon
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Pasar Minggu, Lenteng Agung, Depok.
  • Lenteng Agung Wetan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Pasar Minggu, Lenteng Agung, Depok.
  • Cijantung Kulon
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Pasar Rebo, Kramat Jati, Cijantung.
  • Cijantung Wetan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Pasar Rebo, Kramat Jati, Cijantung.
  • Kampung Rambutan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Kampung Rambutan.
  • Simpang susun Dukuh / Pasar Rebo
    • Nyambung ka Jalan tol Jagorawi.
  • Bambu Apus
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Taman Mini, Ceger.
  • Hankam
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Hankam Raya.
  • Jatiwarna
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Jatiwarna.
  • Jati Asih
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Jati Asih, Pondok gedé.
  • Simpang susun Cikunir
    • Nyambung ka Jalan tol Jakarta - Cikampek.
  • Kalimalang
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Kalimalang.
  • Bintara
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Bintara, Klender.
  • Cakung Kidul
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Cakung, Pulogadung.
  • Cakung Kaler
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Cakung.
  • Rorotan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Rorotan, Cilincing.

Loka luar[édit | édit sumber]