JORR

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

JORR atawa singgetan ti Jakarta Outer Ring Road atawa Jalan tol lingkar luar Jakarta mangrupakeun jalan tol nu dijieun ngurilingan wilayah pasisian Jakarta nu rencana awalna nyambungkeun daerah antara Cilincing - Cikunir - Pasar Rebo - Pondok Indah - Kebon Jeruk nepi ka Penjaringan.

Bagian[édit | sunting sumber]

Jalan tol ieu dibagi jadi sababaraha seksi, nyaeta :

  • Seksi E1 : ruas Cikunir - Taman Mini (beres)
  • Seksi E2 : ruas Cikunir - Cakung (beres)
  • Seksi E3 : ruas Cakung - Cilincing (beres)
  • Seksi N : ruas Cilincing - Tanjungpriok (rencana)
  • Seksi S1 : ruas Taman Mini - Pondok Pinang (beres)
  • Seksi S2 : ruas Pondok Pinang - Ulujami Veteran (beres)
  • Seksi W1 : ruas Kebon Jeruk - Penjaringan (proses ngawangun)
  • Seksi W2 : ruas Kebon Jeruk - Ulujami Veteran (rencana)

Mun sakabeh seksi ruas jalan tol ieu geus rengse diwangun, bakal ngurilingan pasisian wilayah Jakarta terus nyambungkeun sabaraha hiji jalan tol nyaeta :

  • Jalan tol Ir. Wiyoto Wiyono
  • Jalan tol Jagorawi
  • Jalan tol Jakarta - Cikampek
  • Jalan tol Jakarta - Serpong
  • Jalan tol Jakarta - Tangerang
  • Jalan tol Prof. Dr. Soediyatmo

Gerbang tol[édit | sunting sumber]

Sabaraha gerbang tol nu aya :

  • Veteran
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Jalan tol Jakarta - Serpong, Rempoa, Bintaro.
  • Pondok Pinang Kulon
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Ciputat Raya, Pasar Jumat, Lebak Bulus.
  • Pondok Pinang Wetan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Pondok Indah.
  • Fatmawati Kulon
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Fatmawati, Pondok Labu.
  • Fatmawati Wetan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Fatmawati, Pondok Labu.
  • Ampera Kulon
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Ampera, Mampang Prapatan, Ragunan.
  • Ampera Wetan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Ampera, Mampang Prapatan, Ragunan.
  • Lenteng Agung Kulon
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Pasar Minggu, Lenteng Agung, Depok.
  • Lenteng Agung Wetan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Pasar Minggu, Lenteng Agung, Depok.
  • Cijantung Kulon
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Pasar Rebo, Kramat Jati, Cijantung.
  • Cijantung Wetan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Pasar Rebo, Kramat Jati, Cijantung.
  • Kampung Rambutan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Kampung Rambutan.
  • Simpang susun Dukuh / Pasar Rebo
    • Nyambung ka Jalan tol Jagorawi.
  • Bambu Apus
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Taman Mini, Ceger.
  • Hankam
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Hankam Raya.
  • Jatiwarna
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Jatiwarna.
  • Jati Asih
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Jati Asih, Pondok Gede.
  • Simpang susun Cikunir
    • Nyambung ka Jalan tol Jakarta - Cikampek.
  • Kalimalang
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Kalimalang.
  • Bintara
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Bintara, Klender.
  • Cakung Kidul
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Cakung, Pulogadung.
  • Cakung Kaler
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Cakung.
  • Rorotan
    • Kanggo lebet kendaraan nu ti Rorotan, Cilincing.

Loka luar[édit | sunting sumber]