Jalan tol Ir. Wiyoto Wiyono

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Jalan tol Ir. Wiyoto Wiyono mangrupa jalan tol nu ayana di wilayah Jakarta, nyambungkeun daérah antara Cawang dugi ka Tanjung Priok. Jalan tol ieu mangrupa jalan layang tol nu posisi jalan na aya di luhureun jalan protokol jakarta (Jalan DI Panjaitan, Jalan Jendral Ahmad Yani, Jalan Yos Sudarso).

Jalan tol ieu dikelola ku PT. Citra Marga Nusaphalapersada. Jalan tol ieu mangrupa bagian ti ruas Jalan tol Cawang - Tanjung Priok - Pluit bareng jeung Jalan tol Pelabuhan.

Gerbang tol[édit | édit sumber]

  • Cawang
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet tol ti Bandung, Cikampek, Grogol.
  • Kebon Nanas
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet tol ti Halim, Kalimalang.
  • Pedati
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet tol ti Klender, Buaran, Jatinegara.
  • Jatinegara
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet tol ti Klender, Buaran, Jatinegara.
  • Rawamangun
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet tol ti Rawamangun, Salemba, Pulogadung.
  • Pulo Mas
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet tol ti Rawamangun, Salemba, Pulogadung.
  • Cempaka Putih
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet tol ti Cempaka Putih, Cempaka mas, Senen, Pulogadung.
  • Sunter
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet tol ti Cempaka Putih, Cempaka mas, Senen, Pulogadung.
  • Podomoro
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet tol ti Sunter Podomoro, Kelapa Gading.
  • Plumpang
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet tol ti Plumpang, Semper, Walikota Jakarta Utara.

Loka luar[édit | édit sumber]