Jean-Joseph Sanfourche

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jean-Joseph Sanfourche, dikenal ngan saukur salaku Sanfourche, mangrupikeun pelukis, pujangga, desainer sareng pematung Perancis, lahir 25 Juni 1929 di Bordeaux, sareng pupus 13 Maret 2010 di Saint-Léonard-de-Noblat[1][2][3][4].

Catetan jeung rujukan[édit | édit sumber]