Jean Dubuffet

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jean Dubuffet (Le Havre, 31 Juli 1901, Paris, 12 Méi 1985) mangrupikeun pelukis, pemahat sareng seniman palastik Perancis, téorisi munggaran tina gaya seni anu anjeunna masihan nami "seni brut". Marginalisasi atanapi gering méntal: lukisan, patung, kaligrafi, anu anjeunna ngaku yén parantos diideuan ku nyalira[1][2][3][4].

Catetan jeung rujukan[édit | édit sumber]