Jetstar Pacific Airlines

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Jetstar Pacific Airlines
IATA
BL
ICAO
PIC
Callsign
JETSTAR
Ngadeg 1991
Puseur Bandara Internasional Tan Son Nhat
Kota utama / puseur kadua Hanoi, Da Nang
Ukuran armada 10
Tujuan 17
Kantor pusat Ho Chi Minh City, Viétnam
Konci Duong Tri Thanh (Presiden Direktur)
Loka: Jetstar Pacific Airlines
Jetstar Pacific new livery..jpg

Jetstar Pacific Airlines mangrupa ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Viétnam. Jetstar ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.

Armada[édit | édit sumber]

Jetstar Pacific Airlines ngagaduhan armada pesawatna nyaéta : Airbus A320