Jetstar Pacific Airlines

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jetstar Pacific Airlines
IATA
BL
ICAO
PIC
Callsign
JETSTAR
Ngadeg1991
PuseurBandara Internasional Tan Son Nhat
Kota utama / puseur kaduaHanoi, Da Nang
Ukuran armada10
Tujuan17
Kantor pusatHo Chi Minh City, Viétnam
KonciDuong Tri Thanh (Presiden Direktur)
Loka: Jetstar Pacific Airlines
Jetstar Pacific new livery..jpg

Jetstar Pacific Airlines mangrupa ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Viétnam. Jetstar ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.

Armada[édit | édit sumber]

Jetstar Pacific Airlines ngagaduhan armada pesawatna nyaéta : Airbus A320