Jetstar Pacific Airlines

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Jetstar Pacific Airlines
IATA
BL
ICAO
PIC
Callsign
JETSTAR
Ngadeg1991
PuseurBandara Internasional Tan Son Nhat
Kota utama / puseur kaduaHanoi, Da Nang
Ukuran armada10
Tujuan17
Kantor pusatHo Chi Minh City, Viétnam
KonciDuong Tri Thanh (Presiden Direktur)
Loka: Jetstar Pacific Airlines
Jetstar Pacific new livery..jpg

Jetstar Pacific Airlines mangrupa ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Viétnam. Jetstar ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.

Armada[édit | édit sumber]

Jetstar Pacific Airlines ngagaduhan armada pesawatna nyaéta : Airbus A320