Joseph Gordon-Levitt

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Joseph Gordon-Levitt
Gordon-Levitt, 2019
GumelarJoseph Leonard Gordon-Levitt
17 Pébruari 1981 (1981-02-17) (yuswa 39)
Los Angeles, California, Amerika Serikat
AtikanVan Nuys High School
Alma materUniversitas Columbia
PagawéanAktor
Taun aktip1988–ayeuna
PasanganTasha McCauley (m. 2014)
Anak2
KulawargaMichael Gordon (kakek)

Joseph Leonard Gordon-Levitt (gumelar di Los Angeles, California, Amerika Serikat, 17 Pébruari 1981; umur 39 taun) nyaeta aktor asal Amerika Serikat. Anjeunna bertindak salaku Tom dina film "500 Days of Summer" anu dirilis dina 2009. Anjeunna ogé maén dina sababaraha film anu sanés sapertos Women in Trouble, Stop-Loss jeung Miracle at St. Anna.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan