Kali Yuga

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kali Yuga (Devanāgarī: कलियुग, lit. "Jaman Kali", "jaman goréng"), nyaéta salah sahiji tina opat tahap atawa yuga nu diliwatan ku dunya dina ageman Hindu,.[1] Sacara tradisional, lolobana umat Hindu percaya yén Kali Yuga téh lilana 432,000 taun. Kali Yuga diaku ogé tur dinyatakeun dina ajaran Sikh, di Guru Granth Sahib.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]