Kamenterian kesehatan republik indonesia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Logo of the Ministry of Health of the Republic of Indonesia.svg

Kamenterian Kesehatan Republik Indonesia nyaéta kamenterian dina pamarentah Indonesia nu ngabidangan urusan kasehatan. Kamenterian kesehatan aya di handap jeung bertanggung jawab ka présidén.[1]

  1. "Kementerian Kesehatan Republik Indonesia". www.kemkes.go.id. Diakses tanggal 2017-10-19.